نرم افزار حسابداری شرکتی چیست؟

حسابداری هسته اصلی مدیریت هر شرکتی است. بدون حسابداری نمی‌توان سودآوری، درآمدها و هزینه‌ها را مدیریت کرد. شرکت‌ها در هر اندازه‌ای که باشند برای مدیریت بهتر امور مالی خود نیاز به یک نرم افزار حسابداری شرکتی دارند. نرم افزاری بتواند پاسخگوی نیازهای متفاوت شرکت‌ها در انجام امور مالی و حسابداری باشد.

نرم افزار حسابداری شرکتی

انواع نرم افزارهای حسابداری شرکتی

با گسترش کسب و کارها و افزایش تنوع فرآیندهای مالی، روند حسابداری در شرکت‌ها پیچیده‌‎تر و تخصصی‌‎تر شده است. به همین دلیل، نرم افزارهای حسابداری شرکتی به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که در ادامه انواع نرم افزار حسابداری مختص شرکت‌های مختلف را به اختصار شرح می‌‎دهیم.

ارسال درخواست جهت مشاهده رایگان دمو

نرم افزار حسابداری شرکت های بازرگانی

شرکت‌های بازرگانی بر اساس داد و ستد کالاها فعالیت دارند. از این رو نرم افزار حسابداری بازرگانی گزارشات متنوع مالی و انبارهای کالاها را به مدیران ارائه می‌دهد. در نرم افزار حسابداری شرکتی بازرگانی تمرکز بر موجودی کالاها، خرید و فروش‌ها و سود و زیان شرکت است.

نرم افزار حسابداری شرکت های خدماتی

شرکت‌های خدماتی بر اساس نوع خدماتی که به شرکت‌ها و سازمان‌ها و افراد حقیقی ارائه می‌دهند فعالیت دارند. نرم افزار حسابداری خدماتی گزارشات متنوعی را بر اساس نوع خدمات ارائه شده و سودآوری آن‌ها ارائه می‌دهد. در نرم افزار حسابداری شرکتی خدماتی تمرکز بر روی سود و زیان خدمات و مدیریت هزینه‌ها و درآمد‌ها می‌باشد.

نرم افزار حسابداری شرکت های پیمانکاری

شرکت‌های پیمانکاری بر اساس نوع پروژه‌هایی که با کارفرمایان خود دارند چالش‌های زیادی را هم خصوصا در بخش حسابداری دارند. نرم افزار حسابداری پیمانکاری گزارشات متنوعی را بر اساس نوع پروژه‌ها و مدیریت درآمدها و هزینه‌ها ارائه می‌دهد. نرم افزار حسابداری شرکتی پیمانکاری باید به صورت کاملا یکپارچه باشد تا بتواند مدیریت پروژه‌ها و مدیریت مالی پروژه‌ها را برای مدیران شرکت‌ها آسان سازد.

نرم افزار حسابداری شرکت های تولیدی

شرکت‌ها، کارگاه‌ها و کارخانه‌های تولیدی در ایران تنوع بسیار زیادی دارند. این مجموعه‌های تولیدی بر اساس نوع تولیدشان نیازمند نرم افزار حسابداری مخصوص تولیدی خود هستند. پیچیدگی در این شرکت‌ها برای محاسبه بهای تمام شده کالای ساخته شده ممکن است گاهی دشوار باشد. نرم افزار حسابداری تولیدی گزارشات متنوعی را برای مدیریت تولید، منابع و مصارف و بهای تمام شده ارائه می‌دهد. نرم افزار حسابداری تولیدی باید به صورت کاملا جامع و یکپارچه باشد تا بتواند گزارشات دقیق خواست مدیریت را ارائه نماید.

نرم افزار حسابداری شرکت های توزیع و پخش

شرکت‌های پخش وظیفه توزیع و پخش کالاها را به مشتریان به عهده دارند. این شرکت‌ها از ویزیتورها و یا بازاریاب‌ها به صورت پخش گرم و سرد استفاده می‌کنند. مدیریت حسابداری پورسانت برای این شرکت‌ها از اهمیت زیادی برخودار است. نرم افزار حسابداری شرکتی پخش مدیریت هزینه‌های پخش، حسابداری پورسانت ویزیتورها و... را به عهده دارد. هر چه این نرم افزار قایلیت‌های بیشتری برای محاسبه دقیق پروسانت‌ها و هزینه‌ها شرکت داشته باشد مدیریت شرکت راحت تر می‌تواند نسبت به فرایند توزیع و پخش تصمیم‌گیری نماید.

تفاوت نرم افزار حسابداری شرکتی با نرم افزار حسابداری فروشگاهی

نرم افزار حسابداری شرکتی در چند مورد مهم با نرم افزار حسابداری فروشگاهی متفاوت است. در ادامه به این موارد اشاره کرده و هر کدام را شرح میدهیم.

سطح دسترسی

با توجه به اینکه در شرکت ها باید سطح دسترسی به اطلاعات مالی متفاوت باشد؛ نرم افزار حسابداری شرکتی نیز با سطوح مختلف دسترسی طراحی شده است. هر یک از کارکنان و مدیران شرکت با توجه به نیاز و مباحث امنیتی به سطوح مختلفی، از نظر دسترسی به اطلاعات مالی، تقسیم میشوند. این در حالی است که نرم افزار فروشگاه ها فقط به دو قسمت صندوق و انبار تقسیم میشود.

ارتباط در انبار

نرم افزار فروشگاهی باید ارتباط کاملی با انبار داشته باشد. این ارتباط و تبادل دیتا بسیار حیاتی میباشد. در نرم افزار حسابداری شرکتی، نقش این ارتباط کم رنگ تر میباشد. 

امکان واگذاری نمایندگی

نرم افزار حسابداری فروشگاهی باید بتواند امکان واگذاری نمایندگی داشته باشد. این امکان در فروشگاه های زنجیره ایی بسیار کاربردی میباشد. در حالی که در نرم افزار حسابداری شرکتی ؛ امکان تعریف شرکت جدید اهمیت دارد.

امکان اتصال به پنل پیامکی و ایمیل

پس از انجام هر تراکنش یا خرید باید از طریق نرم افزار حسابداری فروشگاهی تبادل اطلاعات با پنل پیامکی یا ایمیل صورت گیرد و بلافاصله پیامک یا ایمیل برای مشتری ارسال شود. این مورد  در وفادارسازی مشتریان بسیار کارآمد است. هرچند در گذشته برای شرکت ها وجود این ویژگی در نرم افزار حسابداری شرکتی ضروری نبود اما به تدریج، شرکت ها مایل به داشتن این امکان شده اند.

حسابداری چند شرکتی و کاربرد آن

حسابداری چند شرکتی برای هلدینگ‎‌ها، شرکت‌‎های چندملیتی و شرکت‌‎هایی که چندین شعبه دارند، به کار می‌‎رود. به طور کلی کسب و کارهایی که از چندین واحد مجزا تشکیل شده‌‎اند به حسابداری چند شرکتی نیاز دارند. تنظیم صورت‌‎های مالی هر زیرمجموعه (SBU) به صورت تفکیک شده و همچنین تجمیع اطلاعات مالی برای تنظیم گزارشات شرکت مادر، اصلی‌‎ترین ویژگی نرم‌‎افزارهای حسابداری چند شرکتی است.

نرم‌افزار حسابداری چند شرکتی چیست؟

برای ثبت رویدادهای مالی و انتشار گزارشات دقیق مالی از نرم‌افزارهای حسابداری شرکتی استفاده می‌کنیم، اما هنگامی که چند شرکت یا واحد متصل بهم داریم که نیاز هست اطلاعات مالی آن‌ها به صورت مجزا در سیستم ثبت و تحلیل شود، از نرم‌افزارهای حسابداری چند شرکتی استفاده میکنیم. این نرم‌افزارها موجب کاهش هزینه و کاهش اتلاف وقت می‎شود. کسب و کارها با استفاده از نرم‌افزار حسابداری چند شرکتی در ثبت و ادغام اطلاعات مالی دقیق‌تر عمل می‌نمایند.

ویژگی‌های نرم‌افزار حسابداری چند شرکتی

  • قابلیت ایجاد کاربران متعدد برای یک یا چند شرکت
  • تعیین محدودیت‌های مختلف با توجه به نقش هر فرد در شرکت
  • تنظیم گزارش‌های گوناگون حسابداری (حسابداری شعب)، خزانه‌داری، خرید، فروش، انبار، تولید، بازاریاب‌ها و … برای هر یک از کسب‎ و کارها
  • ایجاد اطلاعات تجمیعی کالاها، انبار‎ها، انواع گزارشات مالی، خرید و فروش و ...

ویژگی های بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی

بهترین نرم افزار حسابداری شرکتی ویژگی هایی متعددی دارد که ممکن است این ویژگی ها برای شرکت‌های مختلف از درجه اهمیت متفاوتی برخوردار باشند.

  • کاربر پسند باشد.
  • استفاده از آن برای کابران ساده باشد.
  • ثبت اطلاعات و دریافت گزارشات در آن به سرعت صورت پذیرد.
  • مناسب انواع شرکت‌های بازرگانی، خدماتی، تولیدی و پخش باشد.
  • انواع گزارشات را به صورت دقیق و کامل ارائه نماید.
  • نرم افزار باید کاملا یکپارچه و جامع باشد.
  • پشتیبانی خوب و دقیق در تمامی ایام سال داشته باشد.
  • از جدیدترین فناوری‌ها در آن استفاده شده باشد.
  • قابلیت ارتقا و بروز رسانی داشته باشد.
  • از امنیت بسیار بالای برای حفظ اطلاعات برخوردار باشد
  • در صورت رشد شرکت‌ها، جوابگوی نیاز آن‌ها برای ثبت اطلاعات و ارائه گزارشات بیشتر باشد.
  • متناسب با کیفیت نرم افزار، قیمت خوبی هم داشته باشد.
  • قابلیت انتقال اطلاعات با سایر نرم افزارها را داشته باشد.
  • نرم افزار برای چندین شرکت معتبر مورد استفاده قرار گرفته باشد.
  • شرکت ارائه دهنده نرم افزار باید معتبر و شناخته شده باشد.

نرم افزار حسابداری شرکتی محاسبان

شرکت حساب رایان پارس به عنوان یک شرکت دانش بنیان و با سابقه درخشان، قریب به دو دهه در تولید و ارائه نرم افزار حسابداری شرکتی محاسبان با رویکرد ERP فعالیت دارد. شرکت حساب رایان پارس در ارائه نرم افزار حسابداری شرکتی بیش از ۲۰۰۰ مشتری در سراسر کشور دارد.

شرکت حساب رایان پارس در نظر دارد بنا به تعهد به گسترش فعالیت شرکت‌های دانش تخفیف ویژه ای را در نظر دارد. تمامی نرم افزارهای حسابداری، اداری و مدیریتی محاسبان به شرکت‌های دانش بنیان تا پایان سال ۱۴۰۱ با ۲۵% تخفیف ارائه می گردد.

افتخارات شرکت حساب رایان پارس

  • دارای رتبه یک شورای عالی انفورماتیک کشور در ۳ حوزه
  • قیمت بسیار مناسب فروش نرم افزار و بهای خدمات آموزش و استقرار،‌ بو‌می‌سازی و خدمات پشتیبانی
  • دریافت تندیس و کسب گواهی نامه ملی رعایت حقوق مصرف کننده در شش سال پیاپی از ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ از سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان
  • دریافت تندیس و کسب گواهی نامه شرکت برتر نرم افزاری در سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۶ از وزارت صنعت و معدن و تجارت
  • بهره گیری از توان تخصصی کارشناسان مجرب IT و امور مالی کسب کارهای مختلف درجهت شناخت وضعیت موجود و اتخاذ مناسب ترین روش برای رفع مشکلات قبلی،‌ کانورت اطلاعات، راه اندازی و استقرار کامل نرم افزار در کوتاه ترین زمان ممکن
  • دارای مجوز از دیوان محاسبات کشور و وزارت امور اقتصاد و دارائی
  • طراحی ۳۵ محصول متفاوت در حوزه‌های مالی، لجستیک، اداری، منابع انسانی جهت کسب کارهای متنوع
  • دارای پروانه بهره برداری تولید نرم افزار از وزارت صنعت، معدن و تجارت
  • دارای بیش از ۴۵۰۰ مشتری در سراسر کشور
  • بیش از ۴۰۰۰۰۰ کلاینت و کاربر در سراسر کشور
  • بیش از ۷۵۰ پایگاه شهری در سراسر کشور

کلیه شرکت‌ها می توانند با تکمیل فرم درخواست دمو، جلسه ای را با دپارتمان فروش در خصوص قابلیت‌ها و امکانات نرم حسابداری شرکتی محاسبان داشته باشند.

شماره تماس دپارتمان فروش: ۸۷۷۶۰ (داخلی ۲۲۵) و یا شماره همراه (۰۹۱۹۹۹۸۷۱۳۸)

ارسال درخواست جهت مشاهده رایگان دمو